MAAK DEEL UIT VAN HET GROEIEND SUCCES VAN KV MECHELEN DAMES EN ZET UW BEDRIJF MEE 'IN THE PICTURE'!

KV Mechelen Dames beschikt over tal van mogelijkheden om uw bedrijfsnaam en/of product in de kijker te brengen. De bekendste vorm van publiciteit is shirtsponsoring en boarding langsheen het terrein . Dit biedt uw bedrijf de mogelijkheid gezien te worden bij thuiswedstrijden.

Daarnaast vormen onze sociale media met tal van volgers, onze website, het intern TV-circuit, nieuwsbrief, KV.TV, clubmagazine… de ideale media om uw boodschap kortbij de supporter te brengen.

KV Mechelen kent dan ook als geen ander de kracht van zijn verschillende vormen van publiciteit en maakt graag op maat van de klant een voorstel, rekening houdende met de behoeften, noden en budget van de klant.

Boarding

Reserveer uw plaats rond het veld met vaste boarding. Met thuiswedstrijden wordt uw publiciteit zeker opgemerkt door onze trouwe achterban.

Website en social media

KV Mechelen Dames kan ook online mooie cijfers voorleggen. Onze digitale kanalen kunnen een serieuze boost betekenen voor uw business!

Shirt -en structurele sponsoring

Voor het derde seizoen op rij kan KV Mechelen Dames rekenen op het vertrouwen van hoofdsponsors A+ Consulting en Fitfaktor. A+ Consulting is dan ook voor het derde jaar zichtbaar als shirtsponsor. Het logo van Fitfaktor krijgt een plaats op de shorts.

Voor meer informatie:

Joost Buttiens