Terug 9 mei 2017

21 mei: familiedag op de KV!

Nu het seizoen 2016/17 ten einde loopt, is het tijd om al wat leuke dingen voor het tussenseizoen te plannen. Zo plannen onze Dames op 21 mei hun eerste familiedag: een toernooitje waarbij plezier voor iedereen centraal staat.

Plezier voor iedereen

Met een ‘familiedag’ bedoelen we dat iederéén zich moet kunnen amuseren op en naast het veld: daarom willen we ploegen van 8 personen die bestaan uit minimaal 3 dames. Bovendien mogen er maximaal 3 spelers (m/v) aangesloten zijn bij een officiële voetbalbond (tenzij ze jonger zijn dan 15).

De wedstrijden zelf worden met vijf tegen vijf gespeeld: er moet steeds minstens één dame op het terrein staan en er mogen maximaal twee aangesloten spelers samen op het veld staan. De duur van de wedstrijden hangt af van het aantal ploegen.

Voor amper 25 euro (incl. verzekering) kunnen jullie vanaf 10u losgaan op het veld, de finale is om 17u gepland. Douches en kleedkamers mogen uiteraard continu worden gebruikt, en we zullen natuurlijk ook eten en drinken voorzien. De inkomsten gaan volledig naar de Damesafdeling van de KV.

 

Wil je een ploeg inschrijven? Stuur dan een mailtje met je naam, adres, geboortedatum, telefoon, e-mail, ploegnaam en de namen en geboortedata van de spelers naar maarten[at]kvmechelendames.be of vul onderstaand formuliertje in. (Let op: data moeten volgens het formaat JJJJ-MM-DD worden ingegeven!)

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Tags: