Terug 9 januari 2017

Ex-Red Flame nieuwe keepster KVM

Het nieuwe jaar begint goed voor de KV Mechelen Dames: de zoektocht naar een nieuwe keepster bracht een mooie naam voort in Ellen Van Trier, die een erg mooi CV kan voorleggen.

KV krijgt een Flames-tintje

Van Trier was een ‘laatbloeier’ die pas op haar twaalfde begon te keepen, maar daarna een aantal topteams aan elkaar kon rijgen: van DVC ’t Rozeke ging het drie jaar naar Kontich en daarna vijf jaar naar Sinaai. In Oost-Vlaanderen bereikte onze nieuwe keepster haar (voorlopige) top, met als beloning enkele selecties voor het nationale eerste elftal.

Daarna ging het nog even terug naar Kontich FC, maar door blessures en familiale omstandigheden moest Van Trier daarna het veldvoetbal voor bekeken houden. Zaalvoetbal ging nog wel, en dat deed op den duur de veldvoetbalmicrobe toch flink terug kriebelen: vandaar dat de intussen helemaal weer herstelde topkeepster nu kiest voor een Mechels avontuur.

Uiteraard willen we invallerskeepster Tisja Debruyne bedanken voor haar inzet: zij heeft de A-ploeg mee aan een mooie reeks overwinningen geholpen en gaat terug bij KVM B onder de lat staan.

Tags: |