Terug 19 juni 2017

Telenet nieuwe hoofdsponsor KV Mechelen Dames

Een opgemerkte rol op de allereerste Kick-off van KV Mechelen was weggelegd voor onze damesafdeling: het waren onze speelsters die de vier alternatieve shirts (twee keeperstenues en twee voor de veldspelers) mochten tonen.

‘Trots op onze dames’

Het initiatief kwam vanuit de hoogste geledingen van de club, en dat heeft zo zijn redenen. “We zijn ook trots op onze Damesploeg en we zijn blij dat we hen op zo’n evenement ook onder de aandacht hebben kunnen brengen. We willen laten zien dat we hen ook heel belangrijk vinden en we hopen volgende keer hun voorstelling nog te kunnen uitbreiden!”, liet algemeen directeur Marc Faes optekenen.

 

Het is ook geen toeval dat de Dames de shirts mochten voorstellen, want tegelijkertijd raakte ook bekend dat Telenet ook de shirtsponsoring van de KV Mechelen Dames zal gaan verzorgen. Kim Van Hoof, Charlotte Baumans, Lotte Maes en Ellen Van Campenhout toonden zo ook meteen hun eigen shirts voor het komende seizoen – al zullen ze meestal gelukkig toch wel gewoon in het rood en geel spelen.

BewarenBewaren

Tags: | |