Terug 6 oktober 2017

KVM – Puurs: voorbeschouwing

Door de jammerlijke bekeruitschakeling in Diksmuide heeft KVM A dit weekend geen match voor de boeg, maar onze B-ploeg wil dat ruimschoots compenseren. Bezoekers van dienst vanavond zijn Davo Puurs.

Voorbeschouwing

Het is al de tweede keer dit seizoen dat KVM de degens kruist met de rood-blauwen: in de poulefase van de Beker van Antwerpen won KV met 2-4. Sindsdien verloor Puurs zeven van zijn acht wedstrijden (alleen de bekermatch tegen Zammel werd gewonnen) en de club is troosteloos laatste in Eerste provinciale.

Toch zou het niet slim zijn een walk-over te verwachten, want KVM B had in de bekermatch heel wat last tegen Puurs (getuige de 2-0 achterstand bij de rust). Ongetwijfeld zullen de bezoekers revanche zoeken voor die nederlaag, die pas in de slotfase vorm kreeg met drie Mechelse goals in de laatste tien minuten.

Voor onze Dames is het dan weer zaak om te winnen om leider Loenhout niet te ver te laten uitlopen. Winst tegen Puurs zou betekenen dat KV minstens voor een paar uur mee aan de leiding komt (Loenhout reist zaterdagmiddag naar Hove Sport), bij een nederlaag zou KV daarentegen zelfs naar de zesde plaats kunnen zakken. Dat zou dan wel inhouden dat Wuustwezel (tegen collega-tweede Antwerp), Heist (op Lentezon) en Hoogstraten (op het veld van de voorlaatste, Herenthout) hun wedstrijd zouden winnen.

 

Praktisch

De wedstrijd KVM-Puurs wordt om 20u15 afgetrapt op de Jeugdvelden Kanunnik Dessain (“Kleine Malinwa”), op de Liersesteenweg 206 in Mechelen. Liveverslag wordt naar goede gewoonte voorzien.

 

Selectie

Voor deze zesde wedstrijd van het seizoen kan coach Chris Venstermans kiezen uit de volgende veertien jongedames:

Charlotte Crauwels
Farah Erchouk
Mart Geerts
Annet Heuten
Kelly Ickmans
Lotte Maes
Shari Nijs
Aike Reijniers
Linde Schowanek
Ellen Van Campenhout
Laura Vanholst
Sanne Vercammen
Judith Verschueren
Yana Wouters

BewarenBewaren

Tags: | | |