Terug 19 augustus 2017

KVM – Sinaai: voorbeschouwing

Daags na KVM B trapt ook de A-ploeg haar seizoen officieel op gang: in het kader van de Beker van België komt GFA Sinaai dan een bezoekje brengen aan de Kleine Malinwa.

Voorbeschouwing

Hoewel de Beker van België geen doel op zich is dit jaar, hoopt een bekerploeg als KV natuurlijk altijd op een mooi parcours. Tegenstander is het verraderlijke Sinaai, vorig jaar in Tweede klasse A gestrand op wat een verre ereplaats heet, maar dit jaar zette de club in oefenwedstrijden al enkele mooie resultaten neer.

Onze Dames A kenden een wisselvallig oefenparcours, met onder andere een mooie zege tegen eersteklasser Wuustwezel en een pijnlijke afsluiter tegen Zulte Waregem (2-1 verlies). Ze zullen er alvast op gebrand zijn om vandaag nog eens te laten zien wat ze kunnen, en dat tegen een drievoudig landskampioen.

Praktisch

De wedstrijd wordt afgetrapt om 16u30 op de Kleine Malinwa. Let op: omdat het om een bekerwedstrijd (met gedeelde inkomsten) gaat, zijn KV-abonnementen NIET geldig – net zoals dat bij de mannen het geval is.

Voor wie er een dagje KV van wil maken: onze wedstrijd is (zelfs in het geval van verlengingen) vroeg genoeg gedaan om een hapje te eten en ruim op tijd Achter de Kazerne te zijn voor de wedstrijd KV-Antwerp.

Selectie

Voor de wedstrijd tegen Sinaai kiest coach Jan De Bakker voor de volgende veertien jongedames:
Laura Baetens
Charlotte Baumans
Elien De Wilde
Ellen De Wilde
Liesl Dupont
Inge Heiremans
Hannelore Heyligen
Shari Nijs
Anne-Sophie Nys
Shauny Polfliet
Els Tobback
Lore Torfs
Kim Van Hoof
Ellen Van Trier

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Tags: | | | | |