Terug 11 oktober 2018

TOEKOMST KV MECHELEN VERZEKERD

Na alle gebeurtenissen van de afgelopen dagen kwam de raad van bestuur van KV Mechelen bij elkaar. “De werking van de club, van A-kern, dames, G-team tot de hele jeugdacademie en alle grote projecten die in de steigers staan zoals de stadionverbouwing blijven gegarandeerd. Ook alle wedstrijden gaan gewoon door.”

De raad van bestuur kwam donderdagavond bij elkaar om alle gebeurtenissen te bespreken. “Eerst en vooral hebben we nogmaals bevestigd gekregen dat KVM niet is betrokken bij of op de hoogte is van illegale praktijken”, zo zegt Johan Timmermans. “We hebben het volste vertrouwen in het onderzoek.”

De raad van bestuur wil nogmaals benadrukken dat de club niet als verdachte wordt beschouwd.

WEDSTRIJDEN GAAN DOOR

Op sportief vlak gaan de wedstrijden gewoon door zoals gepland.
“De uitmatch tegen Tubize werd net zoals de andere wedstrijden in 1B door de Pro League uitgesteld naar begin november. Onze volgende matchen staan we weer aan de aftrap. Zo loopt de ticketverkoop voor de thuiswedstrijd tegen Beerschot-Wilrijk op 21 oktober door”, is KVM-voorzitter Johan Timmermans duidelijk.

FINANCIËLE SLAGKRACHT GEGARANDEERD

Daarnaast gaf hoofdaandeelhouder Dieter Penninckx namens de raad van bestuur aan staf, spelers en medewerkers aan dat naast het sportieve ook operationeel alles kan én zal blijven draaien. “In alle geledingen, van A-kern, dames, G-team tot jeugdacademie”, duidt Penninckx nog.

“Ook projecten zoals de stadionvernieuwing gaan verder. De club heeft voldoende sterke aandeelhouders en financiële slagkracht om de aangegane projecten en engagementen te voltooien. De toekomst van KV Mechelen is verzekerd.”