Terug 25 augustus 2018

Bokrijk – KVM: voorbeschouwing

De competitie begint eindelijk! KV Mechelen A mag voor zijn eerste uitstap naar Bokrijk Sport, de Limburgse kampioen. De clubs starten alvast met compleet tegengestelde doelen – en bekerresultaten.

 

Eerste confrontatie

Het is altijd wat koffiedik kijken in een nieuw seizoen, maar het vernieuwde KV lijkt een solide team dat kan meedraaien voor de ereplaatsen in Tweede Klasse. De eerste ploeg die KV in de ogen kijkt, is de Limburgse kampioen Bokrijk Sport. De geel-blauwen kenden al geen goede start aan het nieuwe seizoen, aangezien ze vorige week forfait moesten geven tegen Standard in de Beker van België.

 

Selectie

Trainer Erwin Vancauwenberghe zette veertien namen op een papiertje:
2. Joy Brankaer
3. Laura Baetens
4. Shauny Polfliet
6. Kim Van Hoof
8. Annet Heuten
9. Liesl Dupont
10. Inge Hendrix
11. Julie Veyt
15. Cynthia De Brouwer
18. Puur Eke
21. Valerie Jacob
22. Hannelore Heyligen
23. Katinka Smits (GK)
29. Els Tobback

 

Historiek

KV Mechelen en Bokrijk Sport speelden nog nooit tegen elkaar. Ze zaten wel even samen in Derde klasse, maar KV frequenteerde toen de A-reeks.

 

Praktisch

De wedstrijd tussen KVM en Kontich wordt om 15u afgetrapt op de velden van Bokrijk Sport aan de Kneippstraat.

Er is een spelersbus voorzien waar supporters mee mogen meerijden. Vertrek om 12u aan de Fun in Mechelen, deelname in de kosten = vijf euro.

 

KVM B

De B-ploeg zag zijn wedstrijd tegen Berlaar Heikant in het kader van de Beker van Antwerpen wegvallen wegens forfait van de bezoekers.

Ze spelen nu een vriendschappelijke wedstrijd tegen KVC Westerlo, een ambitieuze nieuwkomer in Eerste provinciale. Deze wedstrijd wordt afgetrapt om 18u30 op de Kleine Malinwa, Liersesteenweg 206.

Tags: | | |