Terug 31 augustus 2018

KVM – La Louviere: voorbeschouwing

Na het puike resultaat op Bokrijk Sport mag KV Mechelen A voor het eerst dit seizoen thuisspelen. Bezoekers van dienst zijn Fémina La Louvière, de Henegouwse kampioen.

 

Eerste confrontatie

Beide ploegen ontmoetten elkaar nog nooit eerder, maar de eerste speeldag bracht al het een en ander aan het licht over de mogelijke waardeverhoudingen. Zo won KV met 0-7 van de Limburgse kampioen Bokrijk, terwijl de Wolvinnen op eigen veld zwaar onderuit gingen tegen Club Luik. Het weekend ervoor speelde ‘La Lou’ 6-6 gelijk op het veld van eersteprovincialer VV Vosselaar, om dan uitgeschakeld te worden op strafschoppen.

 

Selectie

Trainer Erwin Vancauwenberghe selecteerde een vijftiental voor de wedstrijd van zaterdag:
2. Joy Brankaer
3. Laura Baetens
4. Shauny Polfliet
6. Kim Van Hoof
8. Annet Heuten
9. Liesl Dupont
10. Inge Hendrix
11. Julie Veyt
18. Puur Eke
20. Lize Straetmans
21. Valerie Jacob
22. Hannelore Heyligen
23. Katinka Smits (GK)
29. Els Tobback
33. Laura Vanholst

 

Historiek

KV Mechelen en La Louvière speelden nog nooit tegen elkaar.

 

Praktisch

De wedstrijd tussen KVM en de Wolvinnen wordt om 16u45 afgetrapt op de jeugdvelden van KV Mechelen aan de Liersesteenweg 206 in Mechelen.

Voor houders van een abonnement voor de mannen is de toegang volledig gratis. Wie een eenmalig ticketje moet kopen, betaalt vijf euro.

Wie er niet kan bijzijn, kan het liveverslag volgen op deze website. Dat wordt u aangeboden door onze supportersclub Gloria.

 

KVM B

De B-ploeg speelt zaterdag om 9u30 al thuis tegen KSK Heist B, dat pas nog op KV kwam winnen met 2-5 in het kader van de Beker van Antwerpen. Ook deze wedstrijd gaat door op de Kleine Malinwa, Liersesteenweg 206.

Tags: | | |