Terug 9 augustus 2019

Wijzigingen in zaterdagprogramma

Geen Bosdam Beveren als tegenstander voor onze B-ploeg, terwijl de A-ploeg al om 15u aftrapt. En dan is er nog iets…

 

Voorbeschouwing

Voor KVM A wordt het de derde oefenwedstrijd, na de vlotte zege op Kontich (0-2) en het gelijkspel in Diksmuide (1-1). Beide keren werd er vlot gecombineerd, maar met drie gemaakte goals is de oogst naar Mechelse normen relatief mager. Helaas is AA Gent normaal niet meteen de club waartegen je je doelpuntentotaal kan aandikken…
 

Praktisch

De wedstrijd wordt afgetrapt op de Jeugdvelden Kanunnik Dessain (“Kleine Malinwa”, Liersesteenweg 206) om 15u. De wedstrijd van de B-ploeg, die gepland was op Bosdam Beveren, gaat overigens niet door.
 

Selectie

Laura Baetens
Joy Brankaer
Matilde Drumont
Liesl Dupont
Pure Eke
Kristien Franck
Hannelore Heyligen
Annet Heuten
Julie Luyten
Anne-Sophie Nys
Marijke Philips
Shauny Polfliet
Aike Reijniers
Katinka Smits
Kim van Hoof
 

Historiek

KV Mechelen en AA Gent kruisen al enkele jaren de degens in de voorbereiding van de competitie. De A-ploeg wist beide keren te winnen op Gent (2-4 en 1-3), de B-ploeg ging telkenmale onderuit (4-0, 8-2 en 5-1).

In de competitie speelde KVM A twee keer tegen Gent C tijdens de jaargang 2015/16, toen nog in Derde Klasse. Dat waren twee heel interessante matchen: KV won op Gent met 0-4, en in volle titelstrijd beleefde Geel&Rood op eigen veld een heel hete namiddag tegen blauw-wit – die gelukkig met 6-4 positief werd afgesloten.
 

En ook nog…

Zaterdag wordt ook de eerste ronde van de Beker van België gespeeld. Onze beide ploegen zijn vrij, maar er zijn wel drie wedstrijden die we met aandacht volgen:
8) Manage – Lacs de l’Eau d’Heure (mogelijke tegenstander A-ploeg in Derde ronde)
10) Leeuw – Biévène (mogelijke tegenstander B-ploeg in Vierde ronde)
15) Cointe – Bossière (winnaar is tegenstander B-ploeg in Tweede ronde)

Tags: | | |