Terug 26 april 2020

Flankverdedigster Romy Verboomen verruilt OHL voor KV Mechelen

KV Mechelen heeft zich versterkt met de 18-jarige flankverdedigster Romy Verboomen. Ze komt over van OHL. “Bij Malinwa hoop ik veel bij te leren”, klinkt het.

KV Mechelen Dames heeft opnieuw een transfer afgerond. De 18-jarige Romy Verboomen trekt na bijna tien jaar de deur van OH Leuven achter zich dicht en tekent bij Malinwa. Eerder voetbalde ze ook bij de jeugdploegen van KHO Bierbeek. Verboomen is een flankverdedigster die zowel links als rechts uit de voeten kan.

“Bij KV hoop ik opnieuw meer aan spelen toe te komen en zo het plezier in het voetbal terug te vinden”, klinkt het. “Toen KV Mechelen me contacteerde bleek al snel dat het de beste keuze zou zijn voor mij. Ik had een goed gesprek met de trainer en dat heeft me overtuigd om voor Malinwa te kiezen. Ik ben ervan overtuigd dat ik hier veel kan bijleren. Het blijft ook goed combineerbaar met mijn engagement als jeugdtrainster van de U8 bij OHL.”

Verboomen mikt met KV op een goed seizoen. “Een plekje in de top-5 van het klassement moet zeker het doel zijn. Ik zal mijn uiterste best doen om dat mee te helpen realiseren”, klinkt het.