Terug 13 april 2020

Isabel Scevenels ruilt Eendracht Aalst voor KV Mechelen

De 18-jarige middenveldster Isabel Scevenels verlaat Eendracht Aalst en versterkt KV Mechelen. “Ik wil hier opnieuw het beste van mezelf geven”, klinkt het.

De vijfde transfer voor KV Mechelen is een feit. Verdedigende middenveldster Isabel Scevenels (18) ruilt Eendracht Aalst voor KV Mechelen. Eerder speelde ze ook al bij de jongensploeg van Boka United, waar ze haar eerste stapjes in het voetbal zette. “Bij Aalst zat ik niet goed meer in mijn vel, waardoor ik begon te twijfelen. Ik dacht zelfs even aan stoppen, maar toen contacteerde Malinwa me en ik zag er meteen een interessante nieuwe uitdaging in”, klinkt het.

“Bij KV hoop ik opnieuw het voetbalplezier terug te vinden”, aldus Scevenels. “Ik merkte tijdens de gesprekken ook dat de club me heel graag wilde. Ze hebben moeite gedaan om me aan te trekken. Dat gaf me vertrouwen en heeft me overtuigd om te tekenen. Het is daarnaast ook een praktische keuze, want ik studeer in Leuven en de verbinding met Mechelen is gemakkelijker.”

De ambitie van Scevenels is duidelijk: “Ik wil opnieuw het beste van mezelf geven en de ploeg aan zo veel mogelijk overwinningen helpen. We willen allemaal zo hoog mogelijk eindigen in het klassement.”

Foto: eendracht-aalst.be