Terug 4 mei 2020

Elfde transfer is een feit: Louise Rillaerts versterkt KV Mechelen

Transfer nummer elf van KV Mechelen Dames is in kannen en kruiken. De 17-jarige linkspoot Louise Rillaerts komt over van OHL. “Na twee seizoen bij Leuven was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Het ambitieus project van KV trok me over de streep”, klinkt het.

Louise Rillaerts begon haar voetballoopbaan bij de damesploeg van Sterrebeek en maakte daarna de overstap naar OH Leuven. Daar trekt ze na twee seizoenen de deur achter zich dicht. Net als enkele andere speelsters ruilt ze OHL voor KV Mechelen. “Dat er al enkele speelsters bij KV hadden getekend was zeker een extra motivatie”, klinkt het bij de linksvoetige speelster. Ze kan zowel in de verdediging als op het middenveld uitgespeeld worden.

“Na twee seizoenen bij Leuven was ik toe aan een nieuwe club”, klinkt het. “Ik had in het verleden al regelmatig contact gehad met KV Mechelen en hun ambitieus project heeft me uiteindelijk over de streep getrokken. De visie van het team past bij de mijne en ik ben ervan overtuigd dat ik me hier verder zal kunnen ontwikkelen en mijn spel verbeteren. Ik kijk ernaar uit om voor Malinwa te kunnen spelen.”

“Bij KV wil ik vooral zo veel mogelijk spelen”, aldus Rillaerts. “Het is de ambitie van het team om bij de eerste vijf in het klassement te eindigen. Ik wil mijn steentje kunnen bijdragen aan wat hopelijk een heel mooi seizoen wordt.”