Terug 8 augustus 2021

Beker van België: KVM B – U.S. Auvelais

De dames seniors doen dit seizoen ook weer mee in de Nationale Beker van België. Onze Dames B komen in actie op speeldag 2 waar zij het thuis opnemen tegen eersteprovincialer Auvelais dat gisteren met forfaitcijfers wist te winnen van tweedeprovincialer FC Malonne 2000.

De wedstrijd wordt gespeeld op 14 augustus om 16 uur op de Kleine Malinwa. Toegang kost (gedeelde inkomsten) amper 5 euro. Daarvoor kan u eveneens de vriendschappelijke wedstrijd van onze Dames A tegen Scoore Superleague ploeg WS Woluwe meepikken. Deze begint om 17 uur.

Dames A treden een week later, op 21 augustus, aan in de bekercompetitie. Zij nemen het dan -eveneens thuis- op tegen de winnaar van het duel DC Cointe-Liege A – Olsa Brakel A.

De Beker van België Vrouwen wordt volledig gespeeld met rechtstreekse uitschakeling. Bij een gelijke stand na 90 minuten volgen er strafschoppen.
Vanaf de tweede ronde (14/08/2021) spelen de 28 gekwalificeerde clubs uit de 1e ronde, plus 28 clubs uit 2e nationale, waaronder KVM B;
Vanaf de derde ronde (21/08/2021) spelen de 28 gekwalificeerde clubs uit de 2e ronde plus 15 clubs uit 1e nationale, waaronder KVM A;
Vanaf de 16e finales (waarbij ook de ploegen uit de Scooore Super League in actie komen) tot en met de finale volgen er verlengingen en eventueel strafschoppen wanneer een wedstrijd onbeslist eindigt .