Terug 13 september 2004

Horendonk A – KVM A: 0 -15

De A ploeg van de dames heelt ook haar tweede competitiewedstrijd met overtuigende cijfers gewonnen.
Malinwa startte, net als vorige week, erg gretig aan de wedstrijd. Dat resulteerde na 10 minuten in de eerste treffer. De tegenstander was niet bij machte om iets terug te doen en probeerde enkel om de schade enigszins te beperken. De KVM-dames zetten enorme druk op de thuisverdediging en er werden regelmatig mooie acties op de mat gelegd. Er werd zowel gescoord op standaardsituaties als op prachtig uitgespeelde kansen. In de eerste helft lukten Elvi Aerts en Nancy Ral een hattrick, het zevende doelpunt werd gescoord door Maryse Buelens. Na de rust deden Nancy en Maryse er nog ééntje bij, evenals Melissa Wauters (2 X), Jasrnina Vanderzypen, Els Pauwels, Leen Van Den Berghe en Chris Huys.
Na twee competitiewedstrijden staat de ploeg op kop met 28 gescoorde doelpunten en geen enkele tegentreffer. Ondanks deze cijfers blijft het belangrijk om elke wedstrijd geconcentreerd aan te vatten en verzorgd spel aan de dag te leggen, zodat de ploeg niet verrast wordt door een sterkere tegenstander.
Ploeg: Artoos, Cremie, Huys, Janssens, Ral, Van Den Berghe (60′ Moortgat), Pauwels, Siebens, Buelens, Aerts (40′ Wauters), Vanderzypen.
Doelpunten: Ral (4), Aerts (3), Buelens (2), Wauters (2), Van Den Berghe, Pauwels, Huys, Vanderzypen.

Verslag: Istvan Van Herck