Terug 20 december 2019

Jan De Bakker nieuwe coach KV Mechelen

Met Jan De Bakker keert er een oude bekende terug naar de sportieve staff van KV Mechelen. Jan werd zonet aangesteld als de nieuwe T1 van de vrouwen van KV Mechelen.

De Bakker: “Ik trainde ruim tien jaar geleden onder meer de mannen van KFCO Wilrijk in eerste provinciale en daarna de vrouwenploeg van FC Kontich in tweede en eerste nationale en de vrouwenploeg van Beerschot in de Beneleague. Ik zit al mijn hele leven in het voetbal, dan weer actief dan weer een tijdje minder. Zo kwam ik in 2016 bij KV Mechelen terecht maar in 2018 kon ik het niet meer combineren met mijn werk. Dat is nu anders. Ik heb dan ook heel veel zin in deze nieuwe uitdaging. Dit is een groep met potentieel. Ik sta honderd percent achter mijn beslissing”, zegt de man uit Bazel, deelgemeente van Kruibeke.

We hebben het volste vertrouwen in onze nieuwe trainer”, aldus voorzitter Marie-Paule De Bell. “We vonden het allemaal erg jammer dat hij er in 2018 om professionele redenen mee stopte. Nu hij met pensioen is, is het superfijn dat hij terug bij ons is. Met Jan De Bakker denk ik dat we een gedreven en enthousiaste mentor in huis haalden.