Terug 27 juli 2019

Twee uitwedstrijden starten 2019/20

KVM splitst zijn selectie vandaag in twee voor de eerste oefenwedstrijden van het nieuwe seizoen. Het ene deel oefent om 16u op Huldenberg, deel twee om 20u op Kontich.

 

Voorbeschouwingen

KVM speelde nog nooit officieel tegen “Oltenburg Huldenberg Rode”, maar kent de tegenstander wel dankzij onze nieuwe T3 Werner Raveyts, die overkomt van bij de Brabanders.

 

Dat is enigszins anders bij de andere tegenstander: zowel KVM A als KVM B speelden vorig jaar tegen dat andere rood-geel. KVM B won met 1-5 in Kontich en verloor thuis met 0-1; KVM A schakelde de toen uittredende kampioen uit Eerste Klasse uit in de Beker van België (2-2 en 3-2 in de strafschoppenreeks). Kontich eindigde vorig jaar overigens elfde in Eerste.

 

Selecties

Voor OHR-KVM

Shana Ahmed
Julie Buelens
Cynthia De Brouwer
Pauline Delang
Lies Dom
Milena Filić
Mart Geerts
Lotte Maes
Maaike Rigole
Luka Sannen
Linde Schowanek
Lize Straetmans
Ellen Van Campenhout
Stefanie Van Eyken
Jacoba Vanysacker

 

Voor Kontich-KVM

Laura Baetens
Joy Brankaer
Elien De Wilde
Ellen De Wilde
Mathilde Drumont
Liesl Dupont
Puur Eke
Kristien Franck
Valerie Jacob
Annet Heuten
Hannelore Heyligen
Anne-Sophie Nys
Marijke Philips
Aike Reijniers
Shauny Polfliet
Els Tobback
Lore Torfs
Kim Van Hoof

 

Praktische info

De wedstrijd in Huldenberg wordt om 16u afgetrapt op de terreinen van het plaatselijke OHR aan de Gilisstraat. De wedstrijd in Kontich vat om 20u aan op de terreinen aan de Duffelsesteenweg.

Door de inmiddels dagenlange problemen bij de webhosting van onze supportersclub Gloria zal liveverslag op de gewoonlijke manier helaas niet mogelijk zijn. We zullen proberen om hier alsnog een mouw aan te passen als we een degelijke andere manier vinden.

Tags: | | | |