Terug 3 mei 2019

Vijf nieuwe speelsters voor KV

Het oude seizoen is nog niet gedaan – morgen hebben de A’s nog hun laatste wedstrijd op Anderlecht – of de voorbereiding op het nieuwe seizoen is al volop bezig. De sportieve staf kondigt alvast vijf nieuwe speelsters aan.

Dubbele promotie

Het zal een beetje raar zijn na de zomer, want voor de allereerste keer zal onze A-ploeg aantreden in eerste klasse; voor de B’s is het zelfs het allereerste seizoen in de nationale reeksen. Dat vraagt om versterking, en de eerste vijf talentvolle jongedames presenteren we vol trots hier.

 

Axelle De Roeck en Barbara Claessen komen over van SK Beveren, Luka Sannen speelde tot nog toe bij Keerbergen en Pauline Delang kennen we nog van bij Wijgmaal. Verder zijn we ook heel bij om een eerste teruggekeerde speelster te melden: Lotte Maes heeft het wel gezien bij Heist en komt terug naar het vertrouwde Geel&Rood. We wensen hen allemaal hartelijk welkom bij onze KV-familie en kijken uit naar een erg fijn eerste seizoen samen.

 

Uiteraard hebben we nog enkele namen achter de hand – mensen die eerst afscheid willen nemen van hun huidige club, bijvoorbeeld – en we kunnen niet wachten om ook hen aan jullie voor te stellen. Blijf ons volgen!

Tags: | | | | |