Terug 23 maart 2018

Familiedag op 13 mei!

Na het succes van vorig jaar organiseren de KV Mechelen Dames op zondag 13 mei voor de tweede keer hun Familiedag. Vorig jaar kenden honderden spelers en spelertjes (m/v) een hele fijne dag onder een zalig zonnetje, dit jaar gaan we proberen nog iets beter te doen.

De familiedag is voor alles een dag vol voetbalplezier, waar jong en oud welkom is. Goed kunnen voetballen moet niet, en om iedereen een kans te geven zetten we een maximum op het aantal ‘echte’ voetballers. Een ploeg bestaat uit acht spelers, maar daarvan mogen er maximaal drie zijn aangesloten bij de KBVB of soortgelijke voetbalbond (m.u.v. U15). Op het veld zelf wordt met ploegen van vijf gespeeld, waarvan maximaal twee spelers zo’n aansluitingskaart mogen hebben.

Aangezien we een damesvoetbalteam zijn, willen we ook vrouwen zo veel mogelijk aanmoedigen om deel te nemen. Bij een ploeg van acht spelers moeten er dan ook ten minste drie dames zitten, waarvan er telkens minstens eentje ook echt op het veld moet staan.

De inschrijving kost 25 euro, waarin de verzekering inbegrepen zit. Daarvoor krijg je een leuke voetbaldag, met wedstrijden van 5 tegen 5 op een kwart voetbalveld. De duur van de wedstrijden hangt af van het aantal inschrijvingen, we mikken op een twaalftal minuten. De eerste matchen worden afgetrapt om 10u, de finale rond 17u. En belangrijk: de volledige opbrengst gaat naar de KV Mechelen Dames!

De inschrijvingen zijn afgesloten. De Familiedag is uitverkocht.

Hieronder zetten we de deelnemers van vorig jaar nog eens in de kijker. Hopelijk zien we hen ook dit jaar terug.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

BewarenBewaren

Tags: